Νέα

ΦΩΣ ΣΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ | ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΟ ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ ΜΑΣ

ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ […] Σε ποιον μπορεί κανείς να στηριχτεί; Ποιανού τον λόγο να εμπιστευτεί; Από μια σύντομη έρευνα σε διάφορες μελέτες, το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι ο κόσμος δεν εμπιστεύεται [...]

ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ

[…] Σε ποιον μπορεί κανείς να στηριχτεί; Ποιανού τον λόγο να εμπιστευτεί; Από μια σύντομη έρευνα σε διάφορες μελέτες, το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι ο κόσμος δεν εμπιστεύεται κανένα θεσμό, και κυρίως δεν εμπιστεύεται ούτε τα πολιτικά κόμματα, ούτε τα ΜΜΕ ή τις δημόσιες υπηρεσίες, το Κοινοβούλιο, την Εκκλησία, τη δικαιοσύνη ή το σύστημα εκπαίδευσης, κανέναν!

Η Εμπιστοσύνη, ωστόσο, είναι το κύριο γνώρισμα του Θεού. Πέρα από τα βλεπόμενα, πάντοτε κάτι ψιθυρίζει μέσα μας ότι δεν μπορεί, κάτι παραπέρα θα υπάρχει όπου να μπορεί να στηριχτεί κανείς. Η Αγία Γραφή, το βιβλίο που αποκαλύπτει τον Δημιουργό Θεό, μας βεβαιώνει ότι πάνω απ’ όλα ο Θεός είναι «αληθής». Με την έννοια όχι απλώς ότι δεν λέει ψέματα αλλά ότι είναι αξιόπιστος. Οι υποσχέσεις του είναι αξιόπιστες, οι προειδοποιήσεις του είναι αξιόπιστες, οι κρίσεις του είναι αξιόπιστες, το καταφύγιο που μας προσφέρει είναι αξιόπιστο, η αγάπη του είναι αξιόπιστη και ειλικρινής – δεν είναι υποκριτική!

Κατεβάστε το νέο τεύχος του ενημερωτικού μας εδώ

 

Αφήστε μια απάντηση

Please enter your name.
Please enter comment.
Kατηγορίες